Arkiv over anmeldelser
SPISESTED | BY | ÅR | STJERNER |
---|---|---|---|
Gastromé | Aarhus | 2024 | ⭐️⭐️⭐️⭐️ |
Restaurant Klokken | Aarhus | 2024 | ⭐️⭐️⭐️⭐️ |
Restaurant WH | Aarhus | 2008 | ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ |
Bouillon | Aarhus | 2024 | ⭐️⭐️⭐️⭐️ |
Hotel Alsik | Sønderborg | 2024 | ⭐️⭐️⭐️⭐️ |
Henne Kirkeby Kro | Henne Kirkeby | 2010 | ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ |
Strandingskroen | Blokhus | 2024 | ⭐️⭐️⭐️⭐️ |
ANNONCE
Sådan anmelder vi
Redaktionen stiller velvilligt smagsløgene i den gode smags tjeneste ved restaurant- og hotelbesøg over hele Danmark.
For at sikre et ensartet sammenligningsgrundlag har vi opbygget vores egen karakterskala, der går fra 1 til 7 stjerner. Denne karakterskala blev grundlagt, da redaktionen bag elex.dk drev vores første site om luksus og liebhaveri kaldet QXO.
Vi modtager ikke betaling for anmeldelser.
Karakteren er gældende for det tidspunkt, hvor vi har besøgt restauranten. Andre kan derfor have en anden oplevelse på et andet tidspunkt.
7 stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
gives udelukkende til den ultimative gourmetoplevelse, der ikke fås bedre. Topkarakteren er forbeholdt en eksklusiv skare af de absolut bedste restauranter i Danmark. Det kræver en aften, hvor alting fungerer perfekt.
6 stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
gives for en gourmetoplevelse på et meget højt og stilsikkert niveau uden fejl eller mangler.
5 stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
gives for den meget stilsikre servering med et højt niveau af både mad, vin og betjening.
4 stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️
gives for en udmærket og solid præstation med gode takter, men præget af enkelte skønhedsfejl. Kvaliteten af mad eller vin varierer utilfredsstillende, men generelt en fornuftig præstation, hvor man sagtens kan spise igen.
3 stjerner ⭐️⭐️⭐️
Gives for en jævn præstation hvor mad, vin eller betjening ikke fremstår skarpt, eller hvor maden er for dyr i forhold til kvaliteten.
2 stjerner ⭐️⭐️
gives for en decideret dårlig præstation, hvor kvaliteten ikke står mål med prisen og hvor vi kun nødigt spiser igen.
1 stjerne ⭐️
gives for en helt igennem uacceptabel præstation med dårlig mad og vin, og med et graverende misforhold mellem kvalitet og pris. denne karakter gives kun den helt uantagelige madoplevelse, hvor vi fortryder, at vi har spist eller hvor pengene reelt var spildt.